Nestao / pronađen ljubimac

Zamazuju nam oči, a psi stradaju 🙁

Ako su vam uhvatili psa o kome brinete, nazovite ZOOHIGIJENU iz Požege telefon 031/715-433, i idite po njega sredom i petkom od 12-13 h.

Radnici Zoohigijene iz Požege dolazili su da vrate pse koji su sterilisani, vakcinisani i čipovani. Sve po zakonu!
A onda su nakon kraćeg zadržavanja u centru grada i zamazivanja očiju, jadne, gladne, uplašene i žedne pse odvezli preko brda i dolina, kružnom turom preko Trbušana do Ovčar Banje. Tamo su se radnici osvežavali u kafani nakon napornog rada a psi su jos uvek bili u prikolici:(
Nismo uspeli da pratimo dalje njihovu vožnju, ali znamo da ništa nije po zakonu i da su jadni psi sigurno završili daleko od svojih poznatih lokacija, ako ne i na neki drugi način!

Psi koji su nakon sterilizacije, vakcinacije i čipovanja trebali da budu vraćeni iz Požege na lokacije sa kojih su uzeti, mimo zakona su ostavljeni u Ovčar Banji.

Ako nema psa o kome brinete, potražite ga tamo!

 

2 thoughts on “Nestao / pronađen ljubimac

 1. Labrador (muzjak) nadjen u okolini Belvija, doveden u ul Kneza Milosa, kontaktirani veterinari radi pronalazenja vlasnika, ali u medjuvremenu su ga “dobre” komsije gepekirale i odvezle prema Spomen parku. Pas je pitom, poslusan, ima crnu ogrlicu koja je prostepana krem i crvenim koncem. Ako neko ima bilo kakvu informaciju o njemu ili njegovom vlasniku neka javi. Hvala.
  09.02.2012. Imamo neproverene informacije da je ovaj pas zbrinut.
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2883685423954&set=o.115210938553675&type=1&theater

 2. Djordje Vasic

  Postovani,

  molimo Vas ukoliko ste u prilici da nam pomognete da pronadjemo Zucu. Zuca je spasen sa planine, gdje je pronadjen u jako teskom stanju.

  Žuća je nestao 19.3 oko 14:30h, na savskom nasipu u Jakovu. Krenuo je za zecom, preko obližnjih njiva u smijeru kasarne i tu mu se gubi svaki trag. Žuća je star ~4 godine, fizički podsjeća na labradora, ali je potpuno žut i ima kraću dlaku. Na sebi je imao braon am. Na gornjem dijelu vrata ima (nabor ispod dlake), ima ogroman ožiljak od operacije. Mi ga tražimo bez prestanka 24h i izlepili smo plakate po cijelom Jakovu, Surčinu, savskom nasipu do okretnice u bloku 45.

  Čipovan je. Veterinar koji pazi Žuću je Andrija Daković (spasao mu je život, jer je Žuća kod njega došao u groznom stanju), ordinacija VetPlanet. Žuća ponekad boravi i u pansionu Šapa IN, kod našeg druga Sreje, koji ga takođe intenzivno traži. Ako je potrebno bilo šta drugo od podataka, odmah ću ti poslati

  Potpuno je bezopasan pas, obožava da se mazi i voli ljude (što je potpuno nevjerovatno, s’obzirom da su ga isti 2 puta ranili metkom iz puške + mnogo toga ostalog).

  Nalazaču slijedi velika nagrada.

  Moj kontakt je 063/322-084

  Puno Vam hvala

Leave a Reply