Donacije

Ako ste u prilici da nam pomognete, pomozite koliko možete. Društvo za zaštitu životinja “Košutnjak” Čačak, u svom radu, oslanja se na pomoć pojedinaca.  Svaka donacija je šansa da izlečimo,  nahranimo, udomimo još neku životinju.

Ono što nam uvek treba je i hrana za životinje. Najbolje je da to bude hrana u obliku granula, konzervirana hrana…hrana koja može duže da stoji.

Ukoliko imate ogrlice, povodce, prostirke ili ležajeve za kućne ljubimce , kućice koje vam možda ne trebaju… a mogu se još koristiti, javite nam, nemojte ih bacati.

Sve to možete doneti svakog radnog dana od 8-15 h u MZ  Stari Grad, Braće Glišić 6 i zamoliti dežurne u Kolu srpskih sestara da preuzmu i predaju nama.

Mi smo na istom mestu svakog petka od 18-19 h.

Ako ste u mogućnosti da nam pomognete oko osposobljavanja prihvatilišta za napuštene životinje možete preuzeti donatorske ugovore . Potpisane ugovore u dva primerka možete poslati na adresu DZZ Košutnjak, Braće Glišić 6, 32000 Čačak. Mi ćemo ih overiti i vratiti na adresu koju nam dostavite. Širite ovo među vašim prijateljima, možda neko poznaje nekoga ko poznaje nekoga 🙂 HVALA!

UGOVOR fizička i pravna lica

UPLATNICA 

Društvu za zaštitu životinja Košutnjak Čačak HITNO je potreban advokat koji bi volonterski radio i pomogao nam u ovoj nadasve neravnopravnoj borbi.

Pomozite napuštenim životinjama u Čačku da prežive i ovu zimu

https://www.facebook.com/events/509507449074467/

3 thoughts on “Donacije

 1. Nevena

  gde mozemo doneti hranu?

  • Administrator

   Nevena, sutra u 18 h, članovi Društva će biti u kancelariji, koja se nalazi u Ulici Braće Glišić br.6 (ulica u kojoj je kafe “Što da ne” i kafe “Srpski pab”). To su prostorije MZ Stari grad, koje povremeno koristimo.
   Ukoliko Vam to vreme ne odgovara možete kontaktirati naše volontere na brojeve telefona:
   +381 065 8-555-087 Dušanka
   +381 064 15-38-307 Biljana
   pa sa njima da se dogovorite o susretu.
   Hvala Vam.

 2. Administrator

  Svakog petka od 14.12.2012. do 30.03.2013. u prostorijama MZ Stari Grad od 18-19 h dežuraće članovi Društva za zaštitu životinja “Košutnjak” i prikupljati pomoć za napuštene životinje na ulicama našeg grada. Pomoć može biti hrana, novac (100-200 din znači 1 kg hrane!), ogrlice za pse, povoci, vama nepotrebne stvari vaših ljubimaca, pomoć može biti i vaše volontiranje u toku zime, zbrinjavanje, hranjenje, privremeno udomljavanje hitnih slučajeva…. Angažujte svoje komšije, prijatelje, rođake da nam pomognu. Ponekad je potrebno nekog psa ili mačku smestiti na toplo desetak dana, ponudite nam svoje šupe, dvorišta, hodnike…Mi ćemo se pobrinuti za hranu, za lekove, za veterinarsku negu, vaše je samo da brinete o njima do oporavka.
  Pomoć možete uplatiti i na naš ŽR 155-21224-67 Društvo za odgoj i zaštitu sitnih životinja “Košutnjak” Čačak – Sekcija za zaštitu
  Informacije na tel. 065/8-555-087
  Molim svoje prijatelje da dele poziv na svojim zidovima, i sve one koji imaju neki uticaj u lokalnim i drugim medijima da napišu nešto afirmativno o ovome, da pozovu naše sugrađane koji bi mogli da pomognu. Zima je, nije vreme za rasprave ZA i PROTIV, narod je davno rekao da u ovakva vremena pas i mačka spavaju zajedno.
  Budite odgovorni vlasnici, sterilišite svoje ljubimce, volite ih i pazite do njihove ili svoje smrti. Na ulici NEĆE preživeti 🙁
  https://www.facebook.com/events/509507449074467/

Leave a Reply